Vuosikokous 2017

Suomen Posliininkoristajat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin jo tutuksi tulleessa ravintola Graniittilinnassa 4.3.2017. Linna-kabinettiin mahduttiin tällä kertaa oikein hyvin, sillä osanottajia oli hieman edellisvuotta vähemmän. Mutta hyviä päätöksiä saatiin jälleen aikaiseksi.

Sääntömääräiset asiat käytiin läpi joutuisasti ja uuden hallituksen kokoonpanokin saatiin lopulta muodostettua. Erovuoroisista nimittäin Minna Repo ja allekirjoittanut olivat etukäteen ilmoittaneet, etteivät ole enää käytettävissä hallitustehtäviin. Uuden hallituksen yhteystiedot löytyvät Hallitus-sivulta. 

Vuosikokouksen osanottajia.

Kokouksen päätteeksi luovutettiin Arja Kossila-Karjalaiselle yhdistyksen kultainen ansiomerkki tunnustukseksi hänen pitkäaikaisesta työstään yhdistyksen hyväksi sihteerinä ja rahastonhoitajana.

Puheenjohtaja Heli Lehti (oik.) kiinnittää kultaisen sulan Arjalle hopeisen viereen.

Hallituksesta pois jättäytyneet Minna Repo (vas.) ja Arja Kossila-Karjalainen saivat myös kukkakimput kiitokseksi yhdistyksen eteen tehdystä työstä.

Kiitos rakkaat jäsenystävät!

Haluan vielä esittää nöyrimmät kiitokseni saamastani upeasta tunnustuksesta, ja toivotan seuraajilleni Seija Elomäelle sihteerinä ja Tuija Maija Laineelle rahastonhoitajana mitä parhainta menestystä!

Arja Kossila-Karjalainen, ex-sihteeri